söndag 19 juni 2011

Britax multitech II

Funderar på att köpa en sån här bilstol till M att ha i nya bilen. Hittat den på jollyroom.se för 2795 kronor. Nån som vet om det är en bra bilstol och om den finns billigare nån annanstans.

1 Comment:

Anonym said...

Tycker den är jättebra, snygg och gedigen, dock är den ganska stor och klumpig. Kan bli trångt i vissa bilar. Rätt lätt att montera, googla på Multitech installation så hittar du en video som visar det hela, ett bra komplement till manualen.

Min ettåring gillar den skarpt. Har dock läst i något forum att barnen snabbt får ont om benutrymme i denna stol när den sitter bakåtvänd, men det gäller säkert de flesta stolar. Priset är bra och du hittar den även i Biliabutikerna och på Toyland.se för samma pengar. Köpte min på Bilia, tyckte det var enklast att gå dit och klämma samt få med den hem direkt. Priset gäller dock bara modellen Harry i rutigt, precis som på din bild. Den är dock snygg tycker jag.

Obs att Multitech II har ett längre stödben i metall (och med oranga knappar på stödbenet), eftersom den förra modellen kunde vara lite för kort i stora bilar som minivans etc. I övrigt ska det visst vara samma stol som Multitech, som du kan hitta ännu billigare. Behöver du inte ett långt stödben duger ettan bra, men jag tyckte det kändes rätt att köpa tvåan. Lycka till! Hälsningar Thomas

Skicka en kommentar