söndag 13 mars 2011

D e mycke nu!


Tänker på allt som hänt i Japan framförallt. Mamma och hennes sambo kom ju hem därifrån förra torsdagen. 3 mars. TUR! Dom hade inte märkt av nånting men deras reseledare har lite skämtsamt sagt att han hoppades det skulle bli en liten jordbävning så dom skulle få känna hur det va. Fast han hade nog inte tänkt sig att det skulle bli så. Känns lite skumt det här för när Estonia sjönk hade mamma åkt med den båten bara på sommaren innan å så nu detta. Det kommer närmare. 



I helgen har vi varit hos mormor och Bonus å hälsat på. Vi fick fina presenter från Japan av dom. M fick en ninjadräkt. E fick en kimono och ett paraply. 

 


Såklart passade vi även på att åka till Gekås. Tidigt lördag morgon gav vi oss iväg. Jag, pappa H och E. M lämnade vi sovandes hos mormor. Hittade mycket roligt såklart och passade även på att testa den nya restaurangen. Maten var väl ok men jag stod nog säkert 45 minuter i kö innan vi väl fick någon mat! Det kändes inte ok. 

Å så melodifestivalen på kvällen såklart! Jag och E höll självklart på Eric Saade så vi log lite när han vann. Efter d somnade vi väldigt trötta.



Idag har vi bara umgåtts å ätit våfflor. Nu är vi hemma igen och pappa H har såklart åkt till jobbet. Kanske kommer han hem redan till solsidan.

0 Comments:

Skicka en kommentar