måndag 10 januari 2011

Tillbaka till verkligheten

Första dan på jobbet på över ett år är avklarad. Riktigt bra har det gått oxå. Inga problem att gå upp i morse, barnen somnade om å jag kom i tid. Visserligen va d kompetensutvecklingsdag idag så alla barn var lediga å vi hade tid att prata ihop men ändå. Vi började 6.30. Väldigt tidigt när vi sovit till 8 senaste veckorna.

När jag kom hade H fixat kaffe å faktiskt skött sig riktigt bra här hemma.Inte bara varit lekpappa. Bra d!

E hade sett fram emot att jag skulle komma hem hela dagen  för hon var sugen på  att rensa sin garderob. okej då. Så blev det. Vi orkade med hälften ungefär så nu vet vi vad som behövs köpas. JEANS!!! Ett par kvar som går över rumpan å gör å stänga och som räcker på längden. JÖSSES vad lång hon blivit. Måste mäta henne snart. Som tur är har hon tajts som passar men hon vet att när snön är borta å det blir varare får man gå ut utan överdragsbyxor om man har jeans. Å d vill hon.

Ikväll busades d med mormor å webcameran dom fick i julklapp. Kul att kunna se och höra varandra trots att det är så långt emellan oss.E och H hittade nån funktion där dom spelade in ljud som spelades upp hos mormor. När hon sen kom hem skrålade det från datorn: SVARA MORMOR!!!! Hahaha M tycker det är kul att se mormor han med. Nästan som på riktigt.

Nu ska jag luta ig tillbaka å ladda för ännu en jobbdag. Fast nu med barn och inskolning. Full fart!!!

0 Comments:

Skicka en kommentar