torsdag 30 september 2010

Ingen brådska...

Vilken morgon!!! Blir lite stressad när vi ska iväg på mornarna. E tänker inte kliva upp och har absolut inte bråttom iväg. Eller hon vill gärna åka till förskolan men gör tusen andra saker istället för att ta på sig och äta frukost. Hon måste ju inte dit men tänker inte stanna hemma. Hon har stark vilja E. Jag vill inte att dom ska behöva vänta på henne innan dom kan ha samling å sånt. Idag var det ju dessutom is på rutan som skulle skrapas. E utbrister med ett leendet: Var det is mamma?? Då kommer ju vintern snart!! Jaja... Se livet från den ljusa sidan. Nu blir det kaffe å choklad så humöret är bättre på mig när jag hämtar henne om en timma.


Tävling hos Carolina


”Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 300 kronor hos Silverbaby

Tävling hos Nilsson-Pettersson



"Jag tävlar om en bebisbok

Tävlingen finns hos Familjen Pettersson"

onsdag 29 september 2010

Flaggan i topp


Fått finfin lunch nu levererad från McD av sambon. Gott! Gott å slippa laga mat oxå. Flaggan är hissad och ballongerna uppe. En underbart solig höstdag. 


Frukost på sängen

Idag är en bra dag! Ingen sån där vanlig dag... Idag är min födelsedag!!!!! "Vaknade" när goa E kom in med smörgåsar och sjöng Ja må hon leva.... Underbara unge!!! En teckning hade hon gjort oxå, på mig M och E när vi myser i sängen. Pappa har ju redan åkt till jobbet. Teckningen var istoppad i en toarulle och på den stog det: Grattis på 33-årsdagen från barna. JAG BLIR SÅ GLAD!!!! Älskar er gullungar <3

Nu blåser E ballonger till mig för det ska man ha på sin födelsedag!

tisdag 28 september 2010

Wii och crosskörning

Fick med en extra unge hem från förskolan idag. E´s kompis L följde med oss och tillbringade eftermiddagen här med att spela bowling på Wii. Dom lekte jättebra å hade riktigt roligt tillsammans. Vid 17 kom L´s pappa och det var dags att lasta crossarna för en kväll på banan. Nu borde hon sova gott inatt...



måndag 27 september 2010

Tävling!!



" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr
från ANDRUM - Inredning & Kakel i samarbete med WWW.JENNYN.SE
Var med och tävla HÄR du också! "

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att

jag och barnen har haft en trevlig helg hos mormor när H jobbade.
barnen fick fina grejer av mormor. Tackat!
jag blev firad och fick presenter. Tack igen!
jag äntligen handlat färdigt barnens vinterkläder. (Tror jag)
jag fick lön i dag för veckan jag jobbat.
jag vann ett presentkort hos Loppi
jag hoppas veckan ska bli lugn och skön med mycket höstmys.

torsdag 23 september 2010

JAG VANN!!!!

Fick en glad överraskning när jag öppnade mailboxen. Där fanns ett mail från Katarina på Loppi om att jag var en av vinnarna av presentkort på Polarn o . Pyret. Jippi!!!! Handlade ju en del där igår men det går kanske att handla mer. Eller vad tror ni??
VINDFLEECEJACKATRÖJA
LITEN
Nåt sånt här kanske....
Bilder lånade från Polarn o pyret

Tack så jättemycket!!!!

onsdag 22 september 2010

Shoppat loss!!!

Idag tog jag med mig barnen och for till Trollhättan för lite shopping. E hade bestämt att hon ville ha vinterkläder från 8848 och dom hade dom inte här i stan Fanns inte i Skövde heller men i Trollhätta så jag ringde dit och hängde undan dom. När vi kom dit och E provade var det ite alls så bra som hon tänkt sig (eller jag) så vi gick vidare till Polarn o. pyret istället. Vi hade spanat på nätet innan och sett att de hade 15% klubbrabatt i e-butiken och dessutom fri frakt men man måste ju prova. Storlek 122 passade bäst och det gissade jag nog skulle funka oxå. Snälla expediten gav oss 15% i butiken oxå och dessutom  hade vi några presentkort som vi fått från gratisbio som vi använde så det blev ett bra pris. Därför passade vi på att köpa en mössa till M oxå. E hittade snygga mössor på Stadium. Båda rosa men en baggy som passar PoP jackan och en vanlig med fleecefoder som vi tänkte passar till Didrikssonoverallen vi köpte tidigare. Givetvis frick M en jacka oxå men från Kappahl. Ska bara köpa en matchande mössa oxå... Så nu har vi verkligen shoppat loss.


STRETCHJACKA               VINTERBYXOR

Bilder från Polarn o. pyret



    Bilder från stadium


MÖSSA

Bild från polarn o. pyret



417600

Bild från KappAhl

tisdag 21 september 2010

Skriva brev

Gullungen E skriver brev till kompisen hon träffade på semestern i somras. Hon bor i Karlskrona ca 30 mil bort. Ändå vill E JÄTTEGÄRNA att L ska komma på hennes kalas när hon fyller 6 år. Även kompisen M som bor i Valbo utanför Gävle ska givetvis komma enligt E. Svårt att förklara att det är långt att åka och att de kanske inte gärna gör det för å komma på kalaset. Får bli ett kalas online med webcam eller nåt.


måndag 20 september 2010

Tävling hos Carolina






”Jag tävlar hos Carolina om en Alfons eller Milla-ryggsäck frånAlvaboden

Fleceefodrat regnställ????

Jösses vad svårt jag har för att bestämma mig!!! E behöver ett nytt fleceefodrat regnställ eftersom det gamla är för litet. Det var ett Didriksons Boardman. Nackdelen med det var att hon hade TRE stycken!!!! Det första gick sönder, det andra gick sönder men det tredje är än så läge helt. Har varje gång kunnat byta ut setet så det har inte kostat mer än irritation men ändå. Så vad ska det bli nu??? Ett didrikson igen??? Eller ett från walking????Hittade det hos  lilltuff.se Eller nåt annat märke???? Nån som har något tips???




Tävling hos Nilsson-Pettersson



"Jag tävlar om ett valfritt änglasmycke från Silverbiten.
Tävlingen finns hos Familjen Pettersson"

Tävling hos Agnes



Jag tävlar om ett presentkort på 500:- från MinPluddeVutt hos Agnes!

Måndag igen!

Idag är det måndag igen :) Dags att göra veckans lista...


Idag måndag är jag glad för att:

Min familj är så GOOO!!!!
Vi var på loppis i Odensberg i lördags. Försökte sälja men det kom inte så mycket folk. Vi som var där bytte grejer med varann. E tyckte det var roligt att leka affär med riktiga pengar.
M nog tar sina första steg snart. Väntar med spänning om det ska bli denna veckan.
Det händer mycket kring oss nu så det är full fart varje dag.
Vi fick trevligt besök igår kväll av H`s bror och familj.
Jag och barnen kanske tar oss iväg en tur till helgen när H ska jobba MYCKET!!!

torsdag 16 september 2010

Nya skor

Igår eftermiddag drog jag med mig barnen till Kinnarp för att köpa skor till E. Jag hade tänkt mig ett par snygga stövlar och det hade nog hon oxå. Det är bara det att vi tycker ganska olika om vad som är snyggt. Nåja hon hittade stövlar hon var supernöjd och fick dessutom två par eftersom de var så billiga. Under 500 kr för båda paren tillsammans. :)

 

 Stövlar från Kompis


Allvädersstövlar Viking cherrox

onsdag 15 september 2010

Sinnesexperiment


Har lekt en lek med E idag som hon sett på Bolibompa. Jag fick ha ögonbindel på mig och sedan känna eller lukta på grejerna för att lista ut vad det var. Gick ganska bra för mig ändå. Fick lukta på bladet från skara sommarland. Det luktade papper så jag fick ett halvt rätt. Fick även lukta på den röda tråden men det klarade jag inte att lista ut. Grejerna jag kände på klarade jag fint. Hon är ganska påhittig lilla E.

tisdag 14 september 2010

Öppna förskolan

Idag har jag och M varit på öppna förskolan för första gången. Vi åkte dit direkt efter att vi lämnat E på hennes förskola. Tänkte att M skulle ta sig en slummer i bilen men inte då. Gick ändå riktigt bra. Han kvittrade av glädje när han lekte "med" de andra barnen och tyckte det var jätteroligt att vara med på sångstunden. Efter drygt två timmar åkte vi å hämtade E igen. M somnade nästan direkt när jag satte honom i bilen. Trött som få men roligt hade han och det blir nog fler besök där. 


måndag 13 september 2010

Pampers Active fit

Fick ett roligt mail att jag skulle få prova de nya blöjorna från Pampers på M. KUL! Använder i vanliga fall libero så det ska bli intressant att prova Pampers. Provade på E men hennes kroppsform passade inte pampers blöjor. Spänande att se om de passar M bättre.


Vill du oxå prova nya saker så bli medlem i buzzador. Klicka här och fyll i dina uppgifter så får du snart ett erbjudande om att vara med i en kampanj som passar dig. Självklart är det helt gratis!



Tävling hos Carolina


Jag tävlar hos Carolina om ett Presentkort på 200 kronor frånBarnshoppen.se

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att

Vi har köpt en NY husvagn! Äntligen!!!! Mer plats och fräschare. Längtar till nästa sommar redan.
Fick en hel del sålt och köpte en del på bytesmarknaden i lördags.
Familjen var på stubbarace i lördags. Crosstävling som körs på en åker. E var sur att hon inte fick köra (tiden fanns inte för att vara där hela dagen) men det var roligt att titta.
E och hennes pappa var på cirkus i lördags och hon tyckte det var jätteroligt. Kul att kunna glädja henne.
jag är hemma med barnen igen. Kul att jobba men nu kan jag njuta av att vara hemma igen.
Jag har bestämt ig för att gå till öppna förskolan i veckan med M. Hoppas det blir roligt.
Vi har kommit med i buzzadorkampanjen att få prova de nya Pampers Active fit
M går så fantastiskt bra med gåvagnen. Snart kanske han släpper :)

söndag 12 september 2010

Man ska ha husvagn!

Har varit på Elmia hela dagen. Husvagnsmässa :) Å det blev ett köp! En Adria alpina 663 uk. Fick ett pris vi inte kunde motstå så nu ska den gamla husvagnen säljas :) till förmån för en ny fin och rymlig. E var supernöjd. Hon får sin våningssäng och kan tom ligga i sängen och titta på Tv. Jag fick ge mig angående några detaljer men fick istället en stor kyl och frys samt ordentlig isolering och värme. Vi får den till våren så nu ska väl nästa års semester planeras. Träffade på ett par ölandsvänner på mässan oxå. Mycket roligt att se dom eftersom vi inte åkte dit i år. Kanske kanske blir d böda nästa år. Kolla här om du vill se den nya husvagnen

lördag 11 september 2010

Bytesmarknad

                         Här är några av mina fynd från dagen bytesmarknad. Hittade litegrann roligt till M men inget till E. Svårt i hennes storlek 122. Sålde även endel kläder. Ungefär två tredjedelar av det jag lämnat in. Ganska bra ändå tycker jag. Så nu kan vi ta tag i att handla resten som behövs i höst och vinter. Har lovat E nya stövlar och så behöver hon allvädersstövlar och fodrade regnkläder. TROR jag ska köpa en tvådelad skiddress oxå med snygg jacka som hon ha till stan å sånt.



Väst från Esprit 40 kr


Tomtedress 10 kr


Polarn o pyret: Byxor 30 kr/par Tröja 30 kr Vantar 80 kr


Vantar från Lindberg 20 kr

Å så lite annat smått o gott som inte kom med på bild.

måndag 6 september 2010

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
  • Jag har haft en intensiv men väldigt rolig dag på jobbet!
  • H jobbade på bra med barnens rum i helgen.
  • E´s simskola började igår å det såg riktigt bra ut.
  • M har börjat gå med gåvagnen helt själv.
  • Jag bakade bröd i lördags och det uppskattades väldigt. Valdes före köpebrödet tom.
  • Jag har packat ihop kläderna inför helgens bytesmarknad. Skönt att det är gjort hoppas det blir en slant till barnen.
  • M´s vinteroverall kom idag. Har köpt en beg. POP men jättefin på loppi.se

fredag 3 september 2010

Sveriges sorgligaste stad?

Morgonpasset i P3 har haft en omröstningen om vilken som är sveriges sorgligaste stad. Det har varit mycket prat om att Falköping skulle ta hem segern men omröstnigen visade att Mörarp vann. Bra eller dåligt? Eller som Hanna sa: Inte ens det här kan Falköping vinna! Läs och lyssna Klicka här!


Omröstningen fanns även att läsa om i den lokala morgontidningen. -Det här skadar vår image. säger iformationschef Conny Svensson. Ja vad ska man säga? Läs själv om vad Falköping har att erbjuda!

Bilden är från falkoping.se

torsdag 2 september 2010

Nummer 8



Idag var en stor dag!!! Efter en halv dags fotbollskola och 2 träningar var det dags för match. Visserligen internmatch där barnen som tränar tillsammans delades upp i två lag men matchstället var på. Tröja shorts och strumpor i blåvita färger. E fick nummer 8! Kläderna var lite stora och barnen små. Tränaren fick hämta tepjen som förvandlades till skärp för några som tappade shortsen när de sprang :) Matchen slutade 5-5 och alla var nöjda och glada. E gjorde några snygga inkast och nästan mål. Nu ser alla fram mot nästa träning och fler matcher.

Tävling hos Carolina


”Jag tävlar hos Carolina om ett par valfria plyschbyxor från Me&I

onsdag 1 september 2010

Tävling hos Evelina




Tävla om en åkpåse från elodie Details hos Evelina du oxå!

Gratisbio

Har gått med i GratisBio. Har inte riktigt kommit på hur det fungerar så hjälp mig gärna! Jag kan tydligen på poäng som kan omvandlas till presentkort. Låter ju toppen eller hur. Gå med du oxå så hjälps vi åt att klura på det här. Gå in på GratisBio och registrera dig. Jag heter markaanna